Curatare rugina, vopsea, prin sablare fier, metal

  • Home
  • Service
  • Curatare rugina, vopsea, prin sablare fier, metal

Curatare rugina, vopsea, grund, prin sablare abraziva fier si suprafete metalice

Suntem specializati in curatare rugina de pe toate suprafetele metalice, fier sau structuri metalice sablare abraziva. Echipa noastra poate restaura și pregati o varietate de structuri metalice.

 

Prin sablare abraziva putem curata otelul pentru a indeparta vopseaua, rugina, grasimea, grundul si murdaria Astfel suprafetele metalice sunt pregatite pentru aplicarea vopselelor si straturilor de protectie.

Sablare metal, video si imagini de la lucrari

Procesul de curatare rugina prin sablarea metalului / fierului

Folosim diferite materiale pentru curatare rugina prin sablare abraziva in functie de suprafata care necesita curatare.

Pregatirea suprafetelor din metal prin sablare este esentiala pentru a obtine o suprafata bine pregatita pentru aplicarea vopselei sau a stratului de protectie. Sablarea abraziva umeda a suprafetelor metalice are doua mari avantaje. Curata rugina de pe suprafata si protejeaza impotriva ruginii pana la aplicarea noului strat de vopsea sau grund.

Sablarea abraziva este ideala pentru curatarea ruginii chiar daca exista si alte modalitati de indepartare abraziva sau chimica a ruginii. Metoda oferita de noi pentru indepartarea ruginii este rapida, sigura si eficienta.

Servicii de restaurare industriala

Folosim echipamente speciale capabile sa indeparteze vopseaua, grundul, rugina, grasimea si alti contaminanti de pe fier si alte metale. Va putem ajuta cu servicii diferite, curatarea rezervoarelor de depozitare sau a conductelor de depuneri si impuritati. Putem efectua curatarea caroseriei autoturismelor sau indepartarea coroziunii si a petelor de beton.

Oferim servicii de curatare utilaje de constructie, curatare echipamente industriale, structuri metalice, turnuri etc.

 

Asiguram curatarea prin sablare abraziva pentru rezervoare, silozuri, structuri metalice, conducte etc. Realizam grunduirea si vopsirea suprafetele metalice ale acestora dupa ce le curatam in rpealabil prin sablare abraziva.

Sablarea, grunduirea vopsirea pot fi efectuate din nacela, schela, sau cu tehnici de alpinism utilitar.

Echipamente profesionale
Detinem echipamente profesionale de sablare cu medii uscate şi umede, pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale
Solutii ecologice
Solutiile utilizate de noi pentru sablarea metalului sunt ecologice si nu afectează integritatea și structura materialului.
Lucrari numeroase si diverse
Va rugam vizitati pagina de portofoliu cu lucrari numeroase din domenii rezidențiale, comerciale și industriale
Rapiditate si deranj minim
Tehnologia noastra de sablare a suprafeteluo metalice permite reducerea timpului si impactului asupra locatiei la minim.

Intrebari frecvente

Oferim servicii de curatare rugina prin sablare abraziva si hidrosablare in toata tara: Cluj, Oradea, Brasov, Sibiu, Timișoara, Bistrița, Alba Iulia, Arad, Sighișoara, Târgu Mureș, Bucuresti, etc. Pentru solicitarea unei oferte va rugam sa ne contactati.
De obicei nu, deoarece noi detinem intreg echipamentul de curatare rugina prin sablare, generatoare, sisteme de protectie, etc. In functie de complexitatea lucrarii insa, e posibil sa fie necesare unele conditii pe care le vom prezenta clientului.
Absolut, putem curata prin sablare caramida, piatra naturala, lemn, fier, beton, mozaic etc
Lucrari de sablare fier si alte suprafete metalice efectuate de noi