Curatare cu Abur uscat

Curatare cu abur uscat in industrie

Prin utilizarea curatarii cu abur uscat grasimile, uleiurile si celelalte depuneri pot fi curatate si eliminate rapid si cu usurinta.  Aburul uscat poate fi utilizat cu success pentru curatarea, degresare peretilor, tavanelor, podelelor in diferite industrii dar si in domeniul rezidential. Curatarea de face fara zgomot si fara chimicale. Se elimina bacteriile, mucegaiul, virusi, grasimea fara distrugerea suprafetelor.

Curatarea cu abur uscat este metoda favorita in cazul multor producatori de produse alimentare, bauturi, farmaceutice etc.

Curatare/restaurare cu abur uscat in constructii

Metoda de curatare si restaurare cu abur uscat poate fi folosita cu succes pentru curatarea si restaurarea diferitelor suprafete cum ar fi piatra (pereti, podele etc) de aceea este preferata in diferite proiecte de restaurare a monumentelor istorice.

Echipamente profesionale
Detinem echipamente profesionale de sablare cu medii uscate şi umede, pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale
Solutii ecologice
Solutiile utilizate de noi pentru sablarea peretilor de caramida sunt ecologice si nu afectează integritatea și structura materialului.
Lucrari numeroase si diverse
Va rugam vizitati pagina de portofoliu cu lucrari numeroase din domenii rezidențiale, comerciale și industriale
Rapiditate si deranj minim
Tehnologia noastra de sablare a peretilor de caramida permite reducerea timpului si impactului asupra locatiei la minim.

Intrebari frecvente

Da, oferim servicii de curatare prin sablare abraziva si hidrosablare in toata tara: Cluj, Oradea, Brasov, Sibiu, Timișoara, Bistrița, Alba Iulia, Arad, Sighișoara, Târgu Mureș, Bucuresti, etc. Pentru solicitarea unei oferte va rugam sa ne contactati.
De obicei nu, deoarece noi detinem intreg echipamentul de sablare, generatoare, sisteme de protectie, etc. In functie de complexitatea lucrarii insa, e posibil sa fie necesare unele conditii pe care le vom prezenta clientului.
Absolut, putem curata prin sablare caramida, piatra naturala, lemn, fier, beton, mozaic etc
Studii de caz din portofoliul nostru pentru lucrari de sablare caramida, sablare fatada, sablare pereti sau sablare pivnita efectuate de noi

Curatare cu Abur uscat: