Restaurare si curatare Monumente Istorice prin sablare cu Gheata Carbonica

  • Home
  • Service
  • Restaurare si curatare Monumente Istorice prin sablare cu Gheata Carbonica

Restaurare si curatare Monumente Istorice prin sablare cu Gheata Carbonica

Statuile, ornamentele cladirilor, treptele, balustradele, soclurile din piatra naturala pot fi curatate eficient cu ajutorul tehnologiei de sablare mixta cu gheata carbonica si diferite materiale abrazive. Fiind o solutie de curatare non-abraziva nu afecteaza substratul si il mentine in forma initiala.

Cu ajutorul tehnologiei de sablare cu gheata carbonica + modul abraziv putem interveni acolo unde este nevoie și de un efect abraziv minim, reducand semnificativ cantitatea de praf si reziduuri generate. Cu modulul abraziv folosim materiale de duritate diferita in functie de caracteristicile substratului de piatra si a depunerilor care trebuie indepartate

Echipamente profesionale
Detinem echipamente profesionale de sablare cu medii uscate şi umede, pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale
Solutii ecologice
Solutiile utilizate de noi pentru sablarea peretilor de caramida sunt ecologice si nu afectează integritatea și structura materialului.
Lucrari numeroase si diverse
Va rugam vizitati pagina de portofoliu cu lucrari numeroase din domenii rezidențiale, comerciale și industriale
Rapiditate si deranj minim
Tehnologia noastra de sablare a peretilor de caramida permite reducerea timpului si impactului asupra locatiei la minim.

Intrebari frecvente

Da, oferim servicii de curatare prin sablare abraziva si hidrosablare in toata tara: Cluj, Oradea, Brasov, Sibiu, Timișoara, Bistrița, Alba Iulia, Arad, Sighișoara, Târgu Mureș, Bucuresti, etc. Pentru solicitarea unei oferte va rugam sa ne contactati.
De obicei nu, deoarece noi detinem intreg echipamentul de sablare, generatoare, sisteme de protectie, etc. In functie de complexitatea lucrarii insa, e posibil sa fie necesare unele conditii pe care le vom prezenta clientului.
Absolut, putem curata prin sablare caramida, piatra naturala, lemn, fier, beton, mozaic etc
Studii de caz din portofoliul nostru pentru lucrari de sablare caramida, sablare fatada, sablare pereti sau sablare pivnita efectuate de noi