Indepartare Graffiti prin sablare cu gheata carbonica

  • Home
  • Service
  • Indepartare Graffiti prin sablare cu gheata carbonica

Indepartare Graffiti prin sablare cu gheata carbonica

Graffiti-ul reprezinta o problema reala, in special in orasele mari. Firma noastra utilizeaza unitati de sablare mobile, pentru a elimina rapid si complet graffiti-ul de pe orice tip de suprafata. Utilizand echipamente de sablare cu gheata carbonica putem indeparta graffiti in zone subterane, zone rezidentiale, monumente istorice, zonele pietonale dar si de pe mijloace de transport, poduri, mobilier urban etc.

Curatarea prin sablare cu gheata carbonica este foarte eficienta in domeniul indepartarii graffiti-ului fiind o solutie non-abraziva, nu deterioreaza suprafata curatata si nu genereaza deseuri si praf. Este o solutie ecologica si foarte eficienta de indepartare graffiti.

Echipamente profesionale
Detinem echipamente profesionale de sablare cu medii uscate şi umede, pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale
Solutii ecologice
Solutiile utilizate de noi pentru sablarea peretilor de caramida sunt ecologice si nu afectează integritatea și structura materialului.
Lucrari numeroase si diverse
Va rugam vizitati pagina de portofoliu cu lucrari numeroase din domenii rezidențiale, comerciale și industriale
Rapiditate si deranj minim
Tehnologia noastra de sablare a peretilor de caramida permite reducerea timpului si impactului asupra locatiei la minim.

Intrebari frecvente

Da, oferim servicii de curatare prin sablare abraziva si hidrosablare in toata tara: Cluj, Oradea, Brasov, Sibiu, Timișoara, Bistrița, Alba Iulia, Arad, Sighișoara, Târgu Mureș, Bucuresti, etc. Pentru solicitarea unei oferte va rugam sa ne contactati.
De obicei nu, deoarece noi detinem intreg echipamentul de sablare, generatoare, sisteme de protectie, etc. In functie de complexitatea lucrarii insa, e posibil sa fie necesare unele conditii pe care le vom prezenta clientului.
Absolut, putem curata prin sablare caramida, piatra naturala, lemn, fier, beton, mozaic etc
Studii de caz din portofoliul nostru pentru lucrari de sablare caramida, sablare fatada, sablare pereti sau sablare pivnita efectuate de noi