Curatare Graffiti prin sablare cu vaccum sau abraziva

  • Home
  • Service
  • Curatare Graffiti prin sablare cu vaccum sau abraziva

Curatare Graffiti prin sablare cu vacuum

Sericiul nostru de curatare graffiti prin sablare cu vacuum utilizeaza o metoda inovatoare, 100% ecologica. Functioneaza pe aproape orice suprafate sau fatade, de la caramida, beton, ipsos si piatra naturala pana la placi lemn, plastic si metal.

Suprafetele cu graffiti pot fi curatate prin numeroase metode din care amintim sablarea abraziva cu nisip si alte medii, sablare cu gheata carbonica, hidrosablarea cu sau fara folosirea unor substante chimicale eco-friendly.

Indepartare graffiti, video si imagini de la lucrari

Cum se realizeaza indepartarea graffiti prin sablare

Aceasta metoda de curatare graffiti este folosita pentru suprafete mici si nu necesita apa sau substante chimice. Acest echipament avansat de sablare abraziva poate elimina graffiti de pe aproape orice suprafata folosind un sistem de presiune negativa care curata practic dupa el insusi, fara contaminare. Deoarece nu necesita apa, metoda este potrivita atat pentru inlaturare graffiti in spatii interioare cat si exterioare.

Aceasta metoda de curatare graffiti prin vaccum utilizeaza un circuit inchis astfel ca nu necesita masuri speciala de siguranta sau de organizare de santier.

 

Pentru suprafete mai mari în aer liber, folosim tehnologia noastra de sablare abraziva cu nisip si alte medii.

 

Detalii despre desfasurarea procesului de indepartare puteti gasi si aici : indepartare graffiti prin sablare >>>

Echipamente profesionale
Detinem echipamente profesionale de sablare cu medii uscate şi umede, pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale
Solutii ecologice
Solutiile utilizate de noi pentru curatare graffiti sunt ecologice si nu afectează integritatea și structura materialului.
Lucrari numeroase si diverse
Va rugam vizitati pagina de portofoliu cu lucrari numeroase din domenii rezidențiale, comerciale și industriale
Rapiditate si deranj minim
Tehnologia noastra de curatare graffiti permite reducerea timpului si impactului asupra locatiei la minim.

Intrebari frecvente

Chiar daca exista mai multe medote de curatare graffiti (prin sablare cu nisip, cu gheata carbonica, sau sablare umeda) sablarea prin vaccum este cea mai eficienta metoda. Este 100% ecologica, nu produce reziduri, si nu necesita conditii speciale la locatie
Deoarece aparatul de curatare graffiti prin vaccum utilizeaza un circuit inchis, toate reziduurile si substantele sunt pastrate in interiorul circuitului, asemeni unui aspirator. Deci pot fi curatate graffiti-urile si in interiorul cladirilor fara probleme.
Desigur, putem indeparta graffiti de pe orice suprafete si in alte locatii: Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Brasov, etc. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.
Lucrari de curatare graffiti prin sablare efectuate de noi