Hidrosablare

Hidrosablare bazine, schele, cofraje, echipamente, fatade, graffiti, marcaje, vopsea

Curatare Rezervoare Apa prin hidrosablare

Curatarea manuala a bazinelor de apa si decantoarelor poate dura foarte mult. Noi venim cu solutii de curatare prin hidrosablare foarte eficiente si rapide, curatarea se poate face inclusiv cu tehnici de alpinism utilitar sau din nacela.

Curatare Cofraje si Curatare Schele prin hidrosablare

Curatarea cofrajelor si pastrarea sistemelor de cofrare functionale prin hidrosablare. Reziduurile de mortar, adeziv si vopsele de pe schele pot fi indepartate utilizand echipamentele cu presiune inalta.

Curatare Echipamente Industriale prin hidrosablare

Curatare Echipamente Industriale prin hidrosablare

Curatare Fatade prin hidrosablare

Pastrarea aspectului curat este esentiala pentru orice fatada. Unitatile noastre de sablare cu apa cu presiune reglabila reprezinta tehnologia de varf in curatarea fatadelor.

Curatare Graffiti prin hidrosablare

Unitati de sablare mobile, pentru a elimina rapid si complet graffiti-ul de pe orice tip de suprafata. Utilizand echipamente de hidrosablare cu presiune inalta putem indeparta graffiti.

Hidrodemolare prin hidrosablare

Hidrodemolarea prin jeturile de apa de mare presiune de pana la 3000 de bari ataca numai fisurile de beton defect, pastrand betonul din structura solid lasandu-l cu o textura excelenta pentru o noua acoperire.

Hidrosablare beton si buciardare

Echipamentele noastre cu presiune inalta ajuta la indepartarea tuturor tipurilor de depuneri vechi, pana la indepartarea straturilor de beton si bitum de o grosime de cativa  centimetri.  Chiar si pentru cele mai mari proiecte de curatare a betonului, pana acum nu exista o metoda mai economica si mai buna de pregatire

Stergere Marcaje Rutiere prin hidrosablare

Marcajele rutiere pot fi indepartate cu success cu echipamentele noastre profesionale mobile. Solutia noastra de hidrosablare permite o flexibilitate maxima in privinta presiunii si puterii si poate fi folosita pentru orice tip de carosabil cum ar fi asfaltul, piatra, betonul etc

Industria Alimentara, igienizare prin hidrosablare

Solutiile noastre de sablare cu apa de mare presiune sunt folosite cu succes si in industria alimentara pentru indepartarea depunerilor variate de pe diferite suprafete.

Indepartare Vopsea prin hidrosablare

Cu metodele noastre de hidrosablare putem elimina eficient si rapid rasina sintetica, cauciucul clorurat, poliuretanul sau rasina epoxidica, jetul cu inalta presiune elimina toate acoperirile vechi cu apa pura, fara adaugarea de substante chimice scumpe.