Curatare Aparate Ventilatie prin sablare cu gheata carbonica

  • Home
  • Service
  • Curatare Aparate Ventilatie prin sablare cu gheata carbonica

Curatare Aparate Ventilatie prin sablare cu gheata carbonica

Sablarea cu gheata carbonica asigura o curatare eficienta fara detiorarea suprafetelor, fiind solutia cea mai buna pentru curatarea aparatelor de ventilatie. Este solutia cea mai rapida, ecologica de curatare si igienizare a aparatelor de ventilatie deoarece reziduurile sunt indepartate rapid si eficient, evitandu-se clocarea paletelor. Murdaria acumulata pe paletele sistemelor de ventilatie ingreuneaza procesul de ventilatie si poate avea efecte negative asupra organismului uman prin provocarea de afectiuni respiratorii acute. Pentru a preveni aparitia acesteia se recomanda curatarea periodica a aparatelor de aer conditionat.

Sablarea cu gheata carbonica este singura metoda eficienta si permisa in curatarea aripioarelor de racire, a ventilatoarelor, a schimbatoarelor de caldura, a aparatelor frigorifice, a aparatelor de filtrare a aerului, a condensatorilor, evaporatorilor etc.

Echipamente profesionale
Detinem echipamente profesionale de sablare cu medii uscate şi umede, pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale
Solutii ecologice
Solutiile utilizate de noi pentru sablarea peretilor de caramida sunt ecologice si nu afectează integritatea și structura materialului.
Lucrari numeroase si diverse
Va rugam vizitati pagina de portofoliu cu lucrari numeroase din domenii rezidențiale, comerciale și industriale
Rapiditate si deranj minim
Tehnologia noastra de sablare a peretilor de caramida permite reducerea timpului si impactului asupra locatiei la minim.

Intrebari frecvente

Da, oferim servicii de curatare prin sablare abraziva si hidrosablare in toata tara: Cluj, Oradea, Brasov, Sibiu, Timișoara, Bistrița, Alba Iulia, Arad, Sighișoara, Târgu Mureș, Bucuresti, etc. Pentru solicitarea unei oferte va rugam sa ne contactati.
De obicei nu, deoarece noi detinem intreg echipamentul de sablare, generatoare, sisteme de protectie, etc. In functie de complexitatea lucrarii insa, e posibil sa fie necesare unele conditii pe care le vom prezenta clientului.
Absolut, putem curata prin sablare caramida, piatra naturala, lemn, fier, beton, mozaic etc
Studii de caz din portofoliul nostru pentru lucrari de sablare caramida, sablare fatada, sablare pereti sau sablare pivnita efectuate de noi