Curatare Fatade prin hidrosablare

Curatarea fatadelor prin hidrosablare

Pastrarea aspectului curat este esentiala pentru orice fatada. Unitatile noastre de sablare cu apa cu presiune reglabila reprezinta tehnologia de varf in curatarea fatadelor.

Multi clienti au decis sa apeleze la noi pentru curatarea profesionala a fatadelor cu presiune inalta. Procesul nostru de protejare a substratului inseamna ca utilizarea substantelor chimice periculoase nu mai este folosita.

Unitatile mobile ne ajuta sa curatam suprafete de dimensiuni impresionante. Presiunea de lucru, temperaturile apei sau vitezele duzei se pot ajusta pentru curatarea optima a tuturor suprafetelor.

Indiferent daca vorbim despre piatra, polistiren expandat,  beton, metal, sticla, gresie, ipsos, caramida, avem solutia perfecta pentru curatarea lui.

Echipamente profesionale
Detinem echipamente profesionale de sablare cu medii uscate şi umede, pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale
Solutii ecologice
Solutiile utilizate de noi pentru sablarea peretilor de caramida sunt ecologice si nu afectează integritatea și structura materialului.
Lucrari numeroase si diverse
Va rugam vizitati pagina de portofoliu cu lucrari numeroase din domenii rezidențiale, comerciale și industriale
Rapiditate si deranj minim
Tehnologia noastra de sablare a peretilor de caramida permite reducerea timpului si impactului asupra locatiei la minim.

Intrebari frecvente

Da, oferim servicii de curatare prin sablare abraziva si hidrosablare in toata tara: Cluj, Oradea, Brasov, Sibiu, Timișoara, Bistrița, Alba Iulia, Arad, Sighișoara, Târgu Mureș, Bucuresti, etc. Pentru solicitarea unei oferte va rugam sa ne contactati.
De obicei nu, deoarece noi detinem intreg echipamentul de sablare, generatoare, sisteme de protectie, etc. In functie de complexitatea lucrarii insa, e posibil sa fie necesare unele conditii pe care le vom prezenta clientului.
Absolut, putem curata prin sablare caramida, piatra naturala, lemn, fier, beton, mozaic etc
Studii de caz din portofoliul nostru pentru lucrari de sablare caramida, sablare fatada, sablare pereti sau sablare pivnita efectuate de noi