Curatare fatade prin sablare abraziva

Renovari fatade prin sablare cu nisip si alte medii, din schela, nacela, alpinism utilitar

Firma noastra ofera servicii de curatare fatade si renovari cu tehnici de alpinism utilitar. Lucram din schela si din nacela in functie de caracteristicile locatiei.

Lucrarile de curatare si renovare fatada pot fi combinate in multe cazuri cu servicii de sablare cu nisip si alte medii. Hidrosablarea fatadelor este de asemenea utilizata pentru un rezultat cat mai bun, noi avand experienta vasta in acest domeniu.

Curatarea fatadelor prin sablare abraziva necesita echipamente performante si experienta. Echipamente performante pentru a putea regla presiunea sau pentru a putea utiliza diverse materiale abrazive. Experienta pentru a putea aplica sablarea pe diverse suprafete fara riscul de deteriorare a suprafetelor. Noi detinem atat echipamente performante de sablare abraziva cat si experienta lucrului pe suprafete diverse.

 

Video si imagini de la lucrari de restaurare si curatare fatade prin sablare

Pot fi curatate prin sablare diverse suprafete ale monumentelor istorice

Alpin Shunt ofera servicii de curatare prin sablare pentru toate tipurile de suprafete (caramida, piatra naturala, lemn, fier, beton, mozaic etc), astfel realizam restaurari si curatari de monumente, fatade, pivnite, cabane din lemn, garduri, ziduri, structuri metalice etc.

Lucrari de curatare fatade prin sablare abraziva efectuate de noi

Portofoliul nostru in sectorul constructiilor cuprinde lucrari de curatare si restaurare a unor cladiri importante din punct de vedere istoric dintre care amintim:

Echipamente profesionale
Detinem echipamente profesionale de sablare cu medii uscate şi umede, pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale
Solutii ecologice
Solutiile utilizate de noi pentru sablarea peretilor de caramida sunt ecologice si nu afectează integritatea și structura materialului.
Lucrari numeroase si diverse
Va rugam vizitati pagina de portofoliu cu lucrari numeroase din domenii rezidențiale, comerciale și industriale
Rapiditate si deranj minim
Tehnologia noastra de sablare a peretilor de caramida permite reducerea timpului si impactului asupra locatiei la minim.

Intrebari frecvente

Da, oferim servicii de curatare prin sablare abraziva si hidrosablare in toata tara: Cluj, Oradea, Brasov, Sibiu, Timișoara, Bistrița, Alba Iulia, Arad, Sighișoara, Târgu Mureș, Bucuresti, etc. Pentru solicitarea unei oferte va rugam sa ne contactati.
De obicei nu, deoarece noi detinem intreg echipamentul de sablare, generatoare, sisteme de protectie, etc. In functie de complexitatea lucrarii insa, e posibil sa fie necesare unele conditii pe care le vom prezenta clientului.
Absolut, putem curata prin sablare caramida, piatra naturala, lemn, fier, beton, mozaic etc
Studii de caz din portofoliul nostru pentru curatarea fatadelor prin sablare