Hidrodemolare prin hidrosablare

Hidrodemolare prin hidrosablare

Problema: solutiile vechi de demolare prin ciocane pneumatice și sistemele mecanice traditionale nu se limiteaza la betonul deteriorat. Acestea deterioreaza armatura si pot produce vibratii care genereaza microfracturi in structura. De asemenea acestea produc zgomot si foarte mult praf.

Solutie: Hidrodemolarea prin jeturile de apa de mare presiune de pana la 3000 de bari ataca numai fisurile de beton defect, pastrand betonul din structura solid lasandu-l cu o textura excelenta pentru o noua acoperire. Astfel nu se deterioreaza armarea. Avem inclusive solutii de sisteme robotizate care fac aceasta curatare sa fie mult mai productiva.

Echipamente profesionale
Detinem echipamente profesionale de sablare cu medii uscate şi umede, pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale
Solutii ecologice
Solutiile utilizate de noi pentru sablarea peretilor de caramida sunt ecologice si nu afectează integritatea și structura materialului.
Lucrari numeroase si diverse
Va rugam vizitati pagina de portofoliu cu lucrari numeroase din domenii rezidențiale, comerciale și industriale
Rapiditate si deranj minim
Tehnologia noastra de sablare a peretilor de caramida permite reducerea timpului si impactului asupra locatiei la minim.

Intrebari frecvente

Da, oferim servicii de curatare prin sablare abraziva si hidrosablare in toata tara: Cluj, Oradea, Brasov, Sibiu, Timișoara, Bistrița, Alba Iulia, Arad, Sighișoara, Târgu Mureș, Bucuresti, etc. Pentru solicitarea unei oferte va rugam sa ne contactati.
De obicei nu, deoarece noi detinem intreg echipamentul de sablare, generatoare, sisteme de protectie, etc. In functie de complexitatea lucrarii insa, e posibil sa fie necesare unele conditii pe care le vom prezenta clientului.
Absolut, putem curata prin sablare caramida, piatra naturala, lemn, fier, beton, mozaic etc
Studii de caz din portofoliul nostru pentru lucrari de sablare caramida, sablare fatada, sablare pereti sau sablare pivnita efectuate de noi