Sablare cu gheata carbonica in Industria Alimentara

  • Home
  • Service
  • Sablare cu gheata carbonica in Industria Alimentara

Curatare prin sablare cu gheata carbonica in Industria alimentara

Curatarea si mentinerea liniilor de productii in parametrii normali de functionare este foarte importanta pentru orice companie. Este necesara folosirea unei solutii de curatare non-abrazive care totodata nu genereaza deseuri suplimentare.

Sablarea cu gheata carbonica nu deterioreaza suprafetele curatare, curate si igienizeaza suprafetele, nu este necesara oprirea si/sau demontarea liniilor de productie sau a echipamentelor in vederea curatirii. Este metoda cea mai rapida si eficienta pentru curatarea matritelor, curate depunerile de orice tip: uleiuri, grasimi, de carbon, minerale, lipici etc.

Fiind o metoda de curatare non-abraziva, nu exista pericolul distrugerii aparaturii, a senzorilor si instalatiilor.

Echipamente profesionale
Detinem echipamente profesionale de sablare cu medii uscate şi umede, pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale
Solutii ecologice
Solutiile utilizate de noi pentru sablarea peretilor de caramida sunt ecologice si nu afectează integritatea și structura materialului.
Lucrari numeroase si diverse
Va rugam vizitati pagina de portofoliu cu lucrari numeroase din domenii rezidențiale, comerciale și industriale
Rapiditate si deranj minim
Tehnologia noastra de sablare a peretilor de caramida permite reducerea timpului si impactului asupra locatiei la minim.

Intrebari frecvente

Da, oferim servicii de curatare prin sablare abraziva si hidrosablare in toata tara: Cluj, Oradea, Brasov, Sibiu, Timișoara, Bistrița, Alba Iulia, Arad, Sighișoara, Târgu Mureș, Bucuresti, etc. Pentru solicitarea unei oferte va rugam sa ne contactati.
De obicei nu, deoarece noi detinem intreg echipamentul de sablare, generatoare, sisteme de protectie, etc. In functie de complexitatea lucrarii insa, e posibil sa fie necesare unele conditii pe care le vom prezenta clientului.
Absolut, putem curata prin sablare caramida, piatra naturala, lemn, fier, beton, mozaic etc
Studii de caz din portofoliul nostru pentru lucrari de sablare caramida, sablare fatada, sablare pereti sau sablare pivnita efectuate de noi