Curatare monumente istorice prin sablare abraziva

 • Home
 • Service
 • Curatare monumente istorice prin sablare abraziva

Restaurare si curatare monumente istorice prin sablare abraziva

Pe parcursul procesului de curatare monumente istorice prin sablare compania ALPIN SHUNT colaboreaza cu firme specializate in restaurarea monumentelor istorice pentru lucrarile de sablare, restaurare si alte lucrari la inaltime.

Firma noastra este specializata pe lucrari de curatare si restaurare prin sablare combinate cu lucrari la inaltime folosind tehnica de alpinism utilitar, astfel putandu-se executa lucrari de calitate in conditii de deplina siguranta.

Substantele chimice utilizate in procesele clasice de curatare monumente istorice pot fi de multe ori daunatoare conservarii suprafetelor. Solutiile utilizate de noi la sablarea si curatarea monumentelor istorice sunt 100% ecologice. Acestea protejeaza integral monumentul, fara sa afecteze integritatea suprafetelor.

Pot fi curatate prin sablare diverse suprafete ale monumentelor istorice

Restaurarea monumentelor istorice dar si curatarea diferitelor constructii este foarte importanta si exista o cerinta mare in acest domeniu.

Alpin Shunt ofera servicii de curatare prin sablare pentru toate tipurile de suprafete (caramida, piatra naturala, lemn, fier, beton, mozaic etc), astfel realizam restaurari si curatari de monumente, fatade, pivnite, cabane din lemn, garduri, ziduri, structuri metalice etc.

Curatare si restaurare a unor cladiri si monumente istorice

Portofoliul nostru in sectorul constructiilor cuprinde lucrari de curatare si restaurare a unor cladiri importante din punct de vedere istoric dintre care amintim:

 • Lucrari de curatare prin sablare suprafete din caramida, lemn si metal la Record Park Cluj,
 • Lucrari de sablare caramida si piatra la Cripta Manastirii Franciscanilor Gherla,
 • Lucrari de sablare suprafete din caramida si lemn la Cladirea Fiziologie Universitatea Iuliu Hatieganu,
 • Lucrari de sablare caramida si piatra la Cladirea Ursus Breweries Cluj-Napoca,
 • Lucrari de restaurare a suprafetelor din lemn prin sablare a Bisericii Reformate de pe strada Donath,
 • Lucrari de curatare monument din mozaic aflat in cimitirul ortodox din Gherla,
 • Lucrari de curatare cu abur suprafete din piatra la Biserica Evanghelica Luterana din Cluj-Napoca,
 • Lucrari de sablare caramida si piatra la Casa Hintz din Cluj-Napoca,
 • Hidrosablare Fatada Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca,
 • Lucrari de sablare cu gheata carbonica trepte, statui la Cladirea Casino Parcul Central etc.

Echipamente profesionale
Detinem echipamente profesionale de sablare cu medii uscate şi umede, pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale
Solutii ecologice
Solutiile utilizate de noi pentru sablarea peretilor de caramida sunt ecologice si nu afectează integritatea și structura materialului.
Lucrari numeroase si diverse
Va rugam vizitati pagina de portofoliu cu lucrari numeroase din domenii rezidențiale, comerciale și industriale
Rapiditate si deranj minim
Tehnologia noastra de sablare a peretilor de caramida permite reducerea timpului si impactului asupra locatiei la minim.

Intrebari frecvente

Da, oferim servicii de curatare prin sablare abraziva si hidrosablare in toata tara: Cluj, Oradea, Brasov, Sibiu, Timișoara, Bistrița, Alba Iulia, Arad, Sighișoara, Târgu Mureș, Bucuresti, etc. Pentru solicitarea unei oferte va rugam sa ne contactati.
De obicei nu, deoarece noi detinem intreg echipamentul de sablare, generatoare, sisteme de protectie, etc. In functie de complexitatea lucrarii insa, e posibil sa fie necesare unele conditii pe care le vom prezenta clientului.
Absolut, putem curata prin sablare caramida, piatra naturala, lemn, fier, beton, mozaic etc
Studii de caz din portofoliul nostru pentru lucrari de sablare caramida, sablare fatada, sablare pereti sau sablare pivnita efectuate de noi