Curatare Lanturi prin sablare cu gheata carbonica

  • Home
  • Service
  • Curatare Lanturi prin sablare cu gheata carbonica

Curatare Lanturi prin sablare cu gheata carbonica

Curatarea lanturilor prin sablare cu gheata carbonica este deosebit de eficienta deoarece depunerile sunt indepartate printr-un procedeu non-abraziv. In urma impactului gheata carbonica indeparteaza rapid depunerile de tip grasimi, uleiuri, rugina etc care pot duce la defectarea mecanismului lanturilor.

Este procedeu non-abraziv, nu este nevoie de oprirea productiei, nu este nevoie de dezasamblarea lanturilor, nu deterioreaza suprafetele, nu genereaza deseuri si este o metoda ecologica de curatare.

Echipamente profesionale
Detinem echipamente profesionale de sablare cu medii uscate şi umede, pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale
Solutii ecologice
Solutiile utilizate de noi pentru sablarea peretilor de caramida sunt ecologice si nu afectează integritatea și structura materialului.
Lucrari numeroase si diverse
Va rugam vizitati pagina de portofoliu cu lucrari numeroase din domenii rezidențiale, comerciale și industriale
Rapiditate si deranj minim
Tehnologia noastra de sablare a peretilor de caramida permite reducerea timpului si impactului asupra locatiei la minim.

Intrebari frecvente

Da, oferim servicii de curatare prin sablare abraziva si hidrosablare in toata tara: Cluj, Oradea, Brasov, Sibiu, Timișoara, Bistrița, Alba Iulia, Arad, Sighișoara, Târgu Mureș, Bucuresti, etc. Pentru solicitarea unei oferte va rugam sa ne contactati.
De obicei nu, deoarece noi detinem intreg echipamentul de sablare, generatoare, sisteme de protectie, etc. In functie de complexitatea lucrarii insa, e posibil sa fie necesare unele conditii pe care le vom prezenta clientului.
Absolut, putem curata prin sablare caramida, piatra naturala, lemn, fier, beton, mozaic etc
Studii de caz din portofoliul nostru pentru lucrari de sablare caramida, sablare fatada, sablare pereti sau sablare pivnita efectuate de noi