Curatare Rezervoare Apa prin hidrosablare

Curatare bazine de apa si decantoare prin hidrosablare

Curatarea manuala a bazinelor de apa si decantoarelor poate dura foarte mult. Noi venim cu solutii de curatare prin hidrosablare foarte eficiente si rapide, curatarea se poate face inclusiv cu tehnici de alpinism utilitar sau din nacela. Alegerea corecta a sistemului de curatare este influentata de cele mai multe ori de gradul de contaminare si de tipul depunerilor.

Principalele avantaje la curatarea prin hidrosablare:

  • reducerea timpului necesar curatarii cu pana la 90%,
  • suprafata curatata complet – inclusiv in locuri greu aceesibile,
  • nu se utilizeaza produse chimice/solvent,
  • imbunatateste siguranta operatorului, solutia poate fi adaptata nevoilor oricarui client.

Echipamente profesionale
Detinem echipamente profesionale de sablare cu medii uscate şi umede, pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale
Solutii ecologice
Solutiile utilizate de noi pentru sablarea peretilor de caramida sunt ecologice si nu afectează integritatea și structura materialului.
Lucrari numeroase si diverse
Va rugam vizitati pagina de portofoliu cu lucrari numeroase din domenii rezidențiale, comerciale și industriale
Rapiditate si deranj minim
Tehnologia noastra de sablare a peretilor de caramida permite reducerea timpului si impactului asupra locatiei la minim.

Intrebari frecvente

Da, oferim servicii de curatare prin sablare abraziva si hidrosablare in toata tara: Cluj, Oradea, Brasov, Sibiu, Timișoara, Bistrița, Alba Iulia, Arad, Sighișoara, Târgu Mureș, Bucuresti, etc. Pentru solicitarea unei oferte va rugam sa ne contactati.
De obicei nu, deoarece noi detinem intreg echipamentul de sablare, generatoare, sisteme de protectie, etc. In functie de complexitatea lucrarii insa, e posibil sa fie necesare unele conditii pe care le vom prezenta clientului.
Absolut, putem curata prin sablare caramida, piatra naturala, lemn, fier, beton, mozaic etc
Studii de caz din portofoliul nostru pentru lucrari de sablare caramida, sablare fatada, sablare pereti sau sablare pivnita efectuate de noi